Værkstedet

Gratis værkstedskonto

Vi kender det alle sammen, vi udskyder reparationer på bilen, det årlige servicetjek eller dækskiftet til sidste øjeblik, fordi det koster.
Men med en værkstedskonto har du mulighed for at betale din værkstedsregning hos os i små rater, helt uden ekstra omkostninger.

Dette kan du enten gøre med en Peugeot værkstedskonto eller en Citroën værkstedskonto. Vælg hvilken du ønsker og læs mere om dem her:

Serviceværksted

På vores moderne værksted er veluddannede medarbejdere klar til hurtigt og korrekt at udføre de opgaver, de bliver stillet. Det sker med det nyeste og mest moderne udstyr og på miljømæssig korrekt måde. Det betyder, at opholdet bliver kortest muligt, til glæde for dig.

Vi er en autoriseret Peugeot- og Citroën-forhandler og -værksted. Samtidig servicerer og reparerer vi naturligvis alle bilmærker.

Vores værktøj og maskiner, og selve udførelsen af arbejdet, er under løbende kontrol af Dansk Teknologisk Institut. Derfor kan du altid være sikker på, at udstyret og arbejdet lever op til alle kvalitetsnormer på området.

Skadeværksted

Har du fået en skade

Vores kompetente pladeværksted klarer enhver skadesag. Med speciale i Peugeot og Citroën er vi din garanti for at din skade udføres korrekt og med de rigtige reservedele.

Kontakt os

98 23 10 93

info@jabiler.dk

Book tid online

Book tid her

Skriv til os

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder