Profil

John Andersen Biler drives af John Andersen. Han startede som selvstændig for 34 år siden.

John er uddannet som automekaniker i 1979 hos den lokale GULF servicestation, hvor man lavede alt lige fra cykler til lastbiler. 

Servicestationens indehaver Gunnar Andersen begyndte at få interesse for handel med biler. Det endte med han fik Citroen forhandling i 1978. Det betød, at John Andersen lærte alt i en bilforretning, lige fra at opbygge lager og værksted til kundepleje, og det skabte interessen for at få sit eget.

I 1986 købte John Brovst Automobilforretning - en gammel Volkswagen forretning fra (1952)

Her arbejdede han med alle bilmærker i 10 år, og samtidig tog han en 2-årig efteruddannelse som autoteknikker.

I 1996 blev han Volkswagen underforhandler, der gav så meget arbejde, at forretningen blev for lille. Der blev bygget en ny forretning, som blev taget i brug i 2000. I 2005 kom Skoda-service til - i 2012 kom Citrôen forhandling  til huset. 2014 er vi stoppet som aut. Skoda-værksted.  1. september 2016 stoppede vi som autoriseret volkswagen værksted. 1 April 2020 blev vi Autoriseret Peugeot forhandler og indvigede tilbygning og ombygning af forretningen. John Andersen Biler ApS Fremstår i år 2020 som et moderne Bilhus der er autoriseret forhandler af Peugeot & Citroen

Vi fortsætter også med at  reparere  VW - AUDI - SKODA - SEAT.  som speciale,

Hos John Andersen Biler bestræber vi os på altid at have et attraktivt udvalg af såvel nye og brugte kvalitetsbiler til de rigtige priser,  de bedste finansieringsmuligheder. Vi sætter en ære i at finde den bil, der passer til dig, dine ønsker og behov.

Kontakt os

98 23 10 93

info@jabiler.dk

Book tid online

Book tid her

Skriv til os

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder